Het Smokkelaartje Strijbeek

Pannenkoeken restaurant Het Smokkelaartje Strijbeek Vorig jaar (2011) kwam de vraag via mail bij binnen, of het mogelijk was een offerte uit te schrijven, omtrent de inrichting van een nieuw te realiseren pannenkoeken restaurant te Strijbeek..Tuurlijk!! En aldus, na veel contact en maken van diverse ontwerpen via 3D tekenprogramma.. kreeg ik groen licht voor het vervaardigen van 55 stoelen, 3 statafelsets met stoelen, een stamtafel, diverse eettafels (22 in totaal) een bar en een grote loungehoek. Recyclehout / sloophout De oude boerderij welke aangekocht werd, liggend langs een oude smokkelroute Belgie Nederland, moest omgebouwd worden naar een Pannenkoekenrestaurant welke aan elke moderne eis zou moeten voldoen....een flinke en zeer intensieve verbouwing volgde..met respect voor de kenmerkende elementen van de boerderij, zoals het oude gebintenwerk. Enkele van de oude materialen, zoals deuren en dakbeschot zijn weer verwerkt in de inrichting en bar van het restaurant.

oude stal Restaurant Het Smokkelaartje

oude staldeuren / baanderdeuren  oude staldeur Het Smokkelaartje Strijbeek

Deze deuren zijn wederom verwerkt in het nieuwe interieur van het Smokkelaartje, van de grote baanderdeuren is de bar getimmerd.

 Voorontwerp van o.a. in dit geval, de Loungehoek

3D tekening Loungehoek Het Smokkelaartje

Ondertussen in de werkplaats van The Woodcrafter.

 Tijdens de verbouwing van het resaurant wordt er in het atelier/werkplaats van The Woodcrafter flink gezaagd, geschaafd, gelijmd en gebouwd, eerst alle stoelen..

stoelen maken steigerdelen  Poten voor steigerdeel stoelen

 frames steigerdeel stoelen voor restaurant

Dan de tafels...

tafels voor Het Smokkelaartje

 En na enige tijd...is alles gereed om naar het inmiddels flink verbouwde Smokkelaartje te brengen...met een 48 kuubs vrachtwagen!

 Alles inladen....

inladen meubelen voor Restaurant Het Smokkelaartje

Let op The Woodcrafters Directrice... zij leidt alles in goede banen!

uitladen restaurantmeubilair Het Smokkelaartje

Een alles weer uitladen... En uiteindelijk.. na een lange dag, veel sjouwen en alles op zijn plek zetten.. het volgende resultaat!! Naar Facebook van Het Smokkelaartje

Met dank aan Marco en Rob, die zich die dag nog lang mogen heugen, mede dank zij de spierpijn de dagen erna! Tnx vrienden!!

Sfeerimpressie Pannekoeken restaurant Het Smokkelaartje 

 Loungehoek steigerdelen Restaurant Het Smokkelaartje

 Bar recylce Sloophout hergebruik duurzaam

Aanzicht bar steenschotten hoekstra oldeholtpade

 Statafels restaurant steigerdelen

Lounge open haard

Restaurant tafel met blad van sigarenkistjes

Al dit moois en nog veel meer is te zien in Pannenkoeken Restaurant Het Smokkelaartje te Strijbeek  Kom de meubelen testen en de pannenkoeken proeven!!

Bij aankoop van een meubel naar aanleiding van het restaurant, voor 2 stuks pannenkoek naar keuze en een drankje naar keuze gratis!!

http://www.hetsmokkelaartje.nl

Fotoalbum Update 2021/2022

Fotoalbum Update 2021/2022

 

Inspiratie!

Fotoalbum Creaties van The Woodcrafter

 

© 2012 - 2023 The Woodcrafter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel