Alle afbeelingen op deze site, zijn eigen, unieke ontwerpen van The Woodcrafter, sommigen zijn opgenomen in het register van Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (modelrecht/octrooicentrum)  http://www.boip.int/nl/generalIP.html In geen enkel geval zal The Woodcrafter van medemeubelmakers ontwerpen overnemen, tenzij open en eerlijk in overleg is overeen gekomen. 

Dief

Een echte vormgever/meubelmaker zal zijn eigen ontwerpen maken, ga dan ook niet mijn ontwerpen, zonder te vragen, overnemen,(pikken) men valt snel door de mand! Wanneer blijkt dat elders een ontwerp opduikt, welke sterk de neiging bezit, een ontwerp van The Woodcrafter te kunnen zijn, zal een passende actie op ondernomen worden.

houd de dief!

Alle afbeeldingen en teksten, weergegeven op deze site, vallen allen onder de auteursrecht wetgeving. Zomaar een afbeelding kopiëren en elders publiceren is niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker, in dit geval The Woodcrafter.  Wil je toch een afbeelding of tekst kopiëren meld mij dit dan even, met een reden, zodat ik zelf kan beoordelen of mijn afbeeldingen en teksten op een deugdelijke manier worden gedupliceerd en eventueel worden gepubliceerd.Lees hier de wetgeving auteursrechten: 

https://www.auteursrecht.nl/

 Je kunt HIER contact opnemen met The Woodcrafter. 

 

Algemene voorwaarden:

Sinds Februari 2016 zijn webwinkels verplicht de consument te wijzen op het Europese platform van geschillenbeslechting.

Dit is hun site, mocht je het een keer niet eens zijn met The Woodcrafter, dan kun je hier je beklag doen..mooi europees geregeld.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=NL

Wil je meer uitleg over hoe en waarom, kun je de volgende site eens lezen:

https://webwinkelrecht.nl/contracten-en-algemene-voorwaarden/nieuwe-verplichting-voor-webwinkels-verwijzing-naar-het-odr-platform/

 

Privacywetgeving:

The Woodcrafter gebruikt uw gegevens op geen enkele manier, m.b.t. marketing of andere reclamedoeleinden, emails en offertaanvragen worden slechts gebruikt en bewaard voor terug kerende klanten.

Emailverkeer van The Woodcrafter is niet toegankelijk door derden en en vind plaats via een beveiligde omgeving

Emailsverkeer mag 3 jaar bewaard worden, wil je dat jou corespondentie verwijderd wordt uit onze dataopslag

Bankgegevens welke verstrekt worden bij bestellingen worden in de bedrijfsadminstratie opgeslagen t.b.v. de belastingdienst, deze bedrijfsadministratie is niet toegankelijk voor derden, slechts door The Woodcrafter zelf. Verder wordt op geen enkele manier gebruik gemaakt van deze gegevens.

Afbeeldingen op deze website van klanten, zijn geplaatst na uitdrukkelijke toestemming van de klant, mocht u uiteindelijk willen dat een afbeelding van de website wordt verwijderd, dan kun u daartoe een verzoek indienen.

Deze website valt onder het dak van Mijnwebwinkel.nl, bestellingen gedaan in de mijnwebwinkel omgeving vallen onder hun privacybeleid en kun je terug lezen via de volgende link:

https://www.mijnwebwinkel.nl/voorwaarden

Meer lezen over de privacywetgeving?

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving

Nog meer inspiratie

En nog een Fotoalbum

 

Inspiratie!

Fotoalbum Creaties van The Woodcrafter

 

© 2012 - 2024 The Woodcrafter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel