Tafels van Sloop- / recycle hout 

The Woodcrafters passie voor oud hout mag duidelijk zijn, dit vertaald zich onder andere door het verwerken van het oude hout in tafels. Erg leuk om een tafel te maken van oud recyclebaar hout, erg bewerkelijk, maar misschien juist daarom zeer bevredigend en inspirerend om tafels te maken met oud afgeschreven hout.

hergebruikt eiken tafel

Eigen idee?

Je kunt alle kanten op met het maken van dit soort tafels, mede door het ruime gebruik van materialen en houtsoorten, misschien heb jij een eigen idee welke je graag vertaald zou zien in een tafel, veel is mogelijk. Bijvoorbeeld het oude hout uit een boerderij welke net verbouwd is, te verwerken in een tafel voor in het nieuwe interieur? Of misschien een tafel van oude fruitkisten, met opdruk.. kortom...

vraag The Woodcrafter naar de mogelijkheden. 

email thewoodcrafter

 

uitschuifbare tafel recycle hout stamtafel

Biertafel Stamtafel

tafel met parket stroken

salontafel gerecycled hout

Sloophout reclaimed tafel

Prachtige tafel met een boeren onderstel, van oud balkhout, tafel is geschilderd door         Goed in Stijl Kleuren waren naar wens van de klant.

Tafel met blad van sigarenkistjes

Bijzondere tafel gemaakt van oude steigerplanken en een blad van oude sigarenkistjes. Deze tafels zijn te vinden in het Pannenkoekenrestaurant restaurant Het Smokkelaartje 

Reclaimed oak table

Dit is een detail van de tafel van de eerste afbeelding van deze pagina, prachtige, noestige planken, van oud eiken, met een knipoog naar het huisnummer van deze klant :-)

detail sloophout tafelblad

Sloophout tafelblad, regelmatig zit er een leuk geintje in verwerkt!

Sloophout tafelblad Reclaimed table top

Prachtige sloophout tafelbladen, van oude pallets uit vietnam, diverse soorten hout, waaronder walnoot, red ceder, eiken, bilinga ect. 

T-Poten voor sloophout tafel

Wat vormgeving betreft is veel mogelijk, dit was een tafel met grote, dikke, demontabele T-poten. Bij deze tafel is gebruik gemaakt van ongeveer 80 jaar oud grenen uit een oude boerderij te Wapserveen Drenthe

Salontafel van Sloophout

Prachtige salontafel van oud bekistingshout. Mooi Vlak en glad tafelblad behandeld met een 2 componenten, Ultra matte lak, zodat de kleur van het hout niet aangetast wordt. 

Bali Recycle hout Reclaimed wood

Maar niet alleen tafels...ook deze 3 meter lange Bali/Toonbank gemaakt van oud recyclehout en een blad van oude steenschotten. Ook zo'n Bali / Toonbank in jou winkel, of restaurant? vraag The Woodcrafter naar de mogelijkheden. 

 

kastje palletplanken en fruitkistjes

En natuurlijk mag dit befaamde kastje, gemaakt van palletplankjes en oude fruitkisten niet aan het repetoir ontbreken! ;-)

brocante tafel patchwork steigerdelen

Deze geweldige tafel, gemaakt van de reststukken van steigerplanken en een landelijk, klassiek onderstel met demontabele poten. Het blad is afgewerkt met een ultra matte 2 componenten lak, waardoor horecaproof!  klik op de afbeelding voor meer HR foto's

tafel 4 meter sloophout smeedijzeren onderstel

Deze tafel is maar liefst 4 meter lang, uit een stuk! prachtig sloophouten blad, een aaneen schakering van prachtige oude plankjes oud grenen. De tafel is voorzien van een schitterend smeedijzeren onderstel! U ook zo'n tafel?? vraag The Woodcrafter naar de mogelijkheden, veel is mogelijk!

Tafel Stempels en steigerbuizen

Deze hippe en trendy tafel, gemaakt voor NEMO Science Center Amsteram, zijn gemaakt van packaging materiaal van Underlayment platen. De stoere shipping stempels geven de tafel een zeer cool en industrieel uiterlijk! Zeker in combinatie met een onderstel van echte zware steigerbuizen en zware uitvoering verbindingstukken.

Sloophouten tafel NEMO Science Center    sloophouten tafelblad NEMO Science Center

Ook zulke leuke tafels in kantoor, school, huiskamer ect?? neem dan contact op met The Woodcrafter voor huidige prijzen en verdere mogelijkheden.

Sloophout tafel boerderij

Schitterende tafel van 2,5x1.25 meter, voor heerlijk lang tafelen en natafelen. Tafel gemaakt van oud grenen, afkomstig uit de boerderij van The Woodcrafter. Met een zeer solide boeren onderstel, geen angst voor een wiebelende tafel.

Sloophouten tafel boerderij links aanzicht    sloophouten tafel boerderij rechts aanzicht

Alle planken van het blad, lopen haaks door tot op de randen, zoals het lijkt alsof het solide stukken hout zijn.

Eiken tafel Patchwork

Tafel vervaardigd van stukken eiken vloerdeel en ander karakteristiek eikenhout. Wederom met een zeer solide en massief Boeren Onderstel, met spieverbinding.

Eiken tafel Patchwork    tafel eike patchwork detail

Persoonlijke noot in de tafel verwerkt, de initialen van de opdrachtgever, afkomstig van oude deksels van biervaten.

Ook zo'n prachtige tafel?? vraag The Woodcrafter naar de mogelijkheden.

Nog meer inspiratie

En nog een Fotoalbum

 

Inspiratie!

Fotoalbum Creaties van The Woodcrafter

 

© 2012 - 2024 The Woodcrafter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel