3D Visualisaties

The Woodcrafter heeft een technische achtergrond en heeft voor voormalige werkgevers veel met tekenprogramma's gewerkt, waaronder AutoCad en diverse 3D tekenprogramma's. Dit is The Woodcrafter blijven doen, maar nu voor zichzelf! In de meeste gevallen maakt The Woodcrafter gebruik van Google SketchUp, waarmee op een vrij eenvoudige manier, erg leuke visualisaties gemaakt kunnen worden.

tekening badkamermeubel TheWoodcrafter

3D visualisaties kunnen een leuk inzicht geven in hoe een klant haar ontwerp voor ogen heeft, aanpassingen kunnen gemakkelijk worden doorgevoerd en aan de hand van deze visualisatie kan een klant overwegen om tot opdracht over te gaan.

Klepbank kaasplanken TheWoodcrafter

Bouwtekeningen:

Middels deze tekensystemen kunnen ook bouwtekeningen worden gemaakt, veelal voor The Woodcrafter zelf, voor in de werkplaats, maar ook in opdracht. (zie ook http://thewoodcrafter.punt.nl/content/2011/12/bouwtekeningen ) Vraag The Woodcrafter naar de mogelijkheden.

Detail bouwtekening tuintafel steigerdelen

3D ontwerp te koop:

Door de jaren heen heeft The Woodcrafter veel 3D visualisaties gemaakt, voor klanten, t.b.v. offertes, eigen gebruik ect. ect. Vele van deze ontwerpen hebben de werkplaats nooit gehaald, ik heb vele van mijn ontwerpen on-line gezet, om te delen, en wellicht ziet iemand iets in een van de ontwerpen, ik maak graag een prijs voor u! 

link naar Database 3D ontwerpen

Nog meer inspiratie

En nog een Fotoalbum

 

Inspiratie!

Fotoalbum Creaties van The Woodcrafter

 

© 2012 - 2024 The Woodcrafter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel